Mika spile of anime
Image default
Arts / Animation

Laptoptas kopen: waar moet je op letten?

Als je een laptop hebt, dan heb je waarschijnlijk ook een laptoptas om de laptop in te vervoeren. Het is namelijk niet zo verstandig om een laptop zomaar los in een willekeurige tas te doen. Waarom? Je laptop kan dan veel heen en weer verschuiven en tegen andere spulletjes aanstoten waardoor de laptop beschadigd kan raken. Heb je nog niet zo’n laptoptas, dan adviseren wij dus om er toch snel eentje te kopen! In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten als je een nieuwe laptoptas koopt. 

Soorten laptoptassen 

Je kunt tegenwoordig kiezen uit allerlei modellen laptoptassen en vanaf de buitenkant kun je vaak niet eens zien dat het om een laptoptas gaat. Of je nu liever een rugtas wil of juist een schoudertas: er is keuze genoeg! Een leren laptop schoudertas is bijvoorbeeld super chique, maar een donkerblauwe laptop rugzak staat weer heel sportief. Let bij het shoppen voor een laptoptas er alleen wel op dat je laptop erin past. Klinkt natuurlijk heel logisch, maar soms kun je je daarin vergissen! Meet voor de zekerheid dus altijd de lengte en de breedte van de tas op en vergelijk dit met de afmetingen van je eigen laptop om verrassingen te voorkomen. 

Indeling en draagcomfort van de laptoptas 

In sommige laptoptassen kun je naast een laptop ook nog andere spullen kwijt, zoals een iPad, een flesje drinken of boeken. Vooral als je bijvoorbeeld nog naar school gaat of studerend bent, ben je algauw geneigd veel spullen mee te nemen. Een laptoptas met genoeg plek voor al deze spullen klinkt dan heel handig, maar aan de andere kant maken deze extra spullen de laptoptas wel meteen een stuk zwaarder. Let daarom ook op het draagcomfort van de tas: zitten de schouderbandjes wel lekker om je schouders en kun je er nog goed mee lopen of fietsen? In het algemeen kun je beter voor wat bredere en gewatteerde schouderbanden kiezen, want deze zitten wat zachter om je schouders heen en snijden wat minder erg in je huid.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/laptoptassen/