Mika spile of anime
Image default
Arts / Animation

Bij Shoelia kunt u terecht voor echte fantasy schoes

Bij Shoelia bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar originele, leuke, exotische schoenen van het Spaanse merk Pepe Milan. Wij maken deze speciaal op maat voor u. Wat Shoelia zo leuk maakt is het feit dat alles kan en mag. Van een bloemetjesontwerp tot molenschoenen tot schoenen waarop een schilderij geschilderd is. Onze schoenen worden niet voor niets fantasy shoes genoemd. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen er wat mee. Voor allerlei gelegenheden is het leuk om onze schoenen te dragen. Of u nu gaat trouwen, een vergadering heeft of een belangrijke afspraak met een klant, u kunt ze altijd dragen.

Shoelia levert handwerk van absolute kwaliteit

Shoelia is begonnen als een leuk idee om schoenen te ontwerpen die nergens anders te koop zijn en uiteindelijk uitgegroeid tot een winkelpand in Veenendaal en Groningen waar echte vakmensen aanwezig zijn die in staat zijn schoenen op maat aan te meten met een design naar wens van de klant. Om echte kwaliteit te behouden zijn wij samenwerkingen aangegaan met atelier Leona. De meest originele en prachtige ontwerpen zijn hen op de buik geschreven. Vervolgens schilderen zij volledig met de hand het ontwerp op de schoen. Bij ons bent u dus verzekerd van absolute topkwaliteit. Alleen het beste van het beste is voldoende voor ons, namelijk Pepe Milan. Een echt topmerk als het gaat over schoenen. Al onze schoenen zijn handwerk en gemaakt van echt leer. Kortom, bij ons krijgt u echt handwerk van absolute kwaliteit.

Kom bij ons langs in Veenendaal of Groningen

Bent u al helemaal warm gemaakt voor een schoen speciaal voor u ontworpen? Neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak in één van onze winkels. Dan bent u er zeker van dat er iemand aanwezig is die u helpt. Wilt u eerst even vrijblijvend in onze winkel rondkijken? Prima, wij hebben verschillende schoenen in onze winkel liggen. Ook kunt u alvast informeren bij onze medewerkers wat de mogelijkheden zijn. Liever buiten de openingstijden een afspraak? Ook dat is mogelijk, als u contact met ons opneemt. Wij zien u graag verschijnen in één van onze winkels in Veenendaal of Groningen.