Mika spile of anime
Image default
Arts / Animation

Een portret laten maken door Cartoontime

Ik heb Cartoontime ingehuurd om voor mij een uniek bord te laten maken voor ons kantoor. Ik heb een bedrijfje waar we alles met een knipoog bekijken. Daarom leek het mij erg leuk om een soort portret te maken van alle medewerkers van mijn bedrijf in karikatuur vorm. Maar er zijn niet zoveel tekenaars of illustrators die dit zomaar even kunnen regelen. Dus ging ik op zoek naar iemand die dit voor ons wilde doen en goed kon tekenen.

Wie is Cartoontime en wat kon hij voor ons doen?

Ik had van velen gehoord dat zij door Cartoontime iets hebben laten maken en doen. Maar ik had echt geen idee wie hij was of wat hij deed. Dus ging ik kijken wat hij voor beroep deed en eigenlijk was hij precies wat ik zocht. Hij deed allerlei illustraties in karikatuur en nog veel meer! Daarom had ik gelijk contact met hem opgezocht om te kijken wanneer hij langs zou kunnen komen. Aan de telefoon klonk hij als een vrolijke man die echt van het leven aan het genieten was. Hij was ook erg flexibel met zijn planning, dus ik riep gewoon een datum waar iedereen in het bedrijf kon en er ook was en dat was ook een datum waar hij kon. Dus we spraken af dat we eerst een foto van de medewerkers zouden opsturen zodat hij zich erin kon verdiepen alvast. Ik was erg benieuwd naar de dag van het portret.

Echt een super portret!

Op de dag, kwam hij zelf op tijd aan en was hij net zo vrolijk. Hij gaf iedereen meteen een goed gevoel en we werden ook goed begeleidt door hem. Na een lange tijd poseren voor het groepsportret was hij na ongeveer een paar uurtjes klaar. Het resultaat was geweldig! Iedereen die op de afbeelding stond was meteen herkenbaar en iedereen kon er om lachen. Voordat hij wegging, zei hij ook dat hij de illustratie digitaal kon maken, zodat we deze op de website kunnen laten zien. Dit vond ik echt super en daar heb ik hem ook extra voor betaald. Ik raad Cartoontime zeker aan!