Mika spile of anime
Image default
Arts / Animation

Een persoonlijk en zelfgemaakt 40 jaar huwelijkscadeau

Een eigen tijdschrift of boek maken als bijzonder huwelijkscadeau voor een paar dat 40 jaar getrouwd is? Dat kan met Jilster. Met dit online programma maak je eenvoudig zelf of samen met anderen een tijdschrift of boek. Je hebt geen ervaring nodig om een mooi tijdschrift te maken. Maak een gratis account aan en start met je tijdschrift. Voeg in het online programma eenvoudig je eigen teksten en afbeeldingen toe en bewerk de pagina’s naar eigen smaak.

Een persoonlijk tijdschrift als huwelijkscadeau

40 jaar getrouwd? Jilster en jij maken dan een uniek en persoonlijk tijdschrift als huwelijkscadeau voor een paar dat 40 jaar getrouwd is. Gebruik je eigen foto’s en verhalen over het bruidspaar voor je zelfgemaakte tijdschrift. Met 40 jaar huwelijk gebundeld in een bijzonder tijdschrift vol herinneringen, foto’s en verhalen heb je een uniek en origineel huwelijkscadeau. Een persoonlijk en zelfgemaakt cadeau dat gegarandeerd indruk maakt op het bruidspaar.

Het is ook mogelijk om familie, vrienden en collega’s een bijdrage te laten leveren. Stuur ze dan vanuit het online programma een uitnodiging om één (of meerdere) pagina’s op te maken. Iedereen begint automatisch met blanco pagina’s, maar heeft de keuze om gebruik te maken van voorgemaakte sjablonen. Deze zijn gratis beschikbaar in het online programma.

Tijdschrift klaar? Bestel een gedrukt exemplaar!

Als het tijdschrift klaar is dan kun je een gedrukt exemplaar bestellen van het tijdschrift dat jullie samen hebben gemaakt. Je bepaalt zelf hoe jouw tijdschrift als huwelijkscadeau eruit komt te zien. Het tijdschrift kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen: Nietjes (met of zonder glanzende omslag), gelijmd of harde kaft. Het is ook mogelijk je tijdschrift in pdf te bestellen.

Een tijdschrift dat past bij het 40 jaar getrouwde paar

Het 40 jaar getrouwde stel bestaat natuurlijk uit twee mensen met een eigen karakter, hobby’s, liefhebberijen en voorkeuren. Hoe maak je nu een tijdschrift dat past bij beide mensen? Om te beginnen kun je eens goed naar de uitnodiging voor het feest kijken. Zo kun je gebruik maken van dezelfde kleuren en lettertypen als op de uitnodiging. Ook de locatie van het feest en een eventuele dresscode zeggen iets over de stijl van het paar.