Mika spile of anime
Image default
Offers

Premie zorgverzekering 2020

Is de premie die u voor uw zorgverzekering betaalt redelijk, of vindt u het eigenlijk teveel? Zorgverzekeraars bieden vaak een standaard verzekering tegen een vrij hoge zorgpremie. Met u als verzekerde wordt in dat geval weinig rekening gehouden. Bij Salland doen we het andersom. U kunt bij ons terecht voor een passende verzekering tegen een scherpe en eerlijke premie. Wij gaan uit van uw zorgbehoeften en vinden dat niemand teveel zou moeten betalen voor een goede zorgverzekering. Uw premie voor de zorgverzekering in 2020 kunt u binnenkort berekenen op onze website.

Salland basisverzekering

Met een basisverzekering van Salland bent u verzekerd voor noodzakelijke zorg, zoals huisartsbezoek, of opname in het ziekenhuis. De premie van de basisverzekering verandert elk jaar, maar bij Salland doen we er wel alles aan om deze zo laag mogelijk te houden. We richten ons dan ook niet op het maken van winst, maar op de kwaliteit van de zorg in de regio Salland. Om dit in het oog te kunnen houden, gaan we op bezoek bij een groot deel van de zorginstanties in de omgeving. Dit geeft ons de mogelijkheid om afspraken te maken over de prijs van de zorg en de kwaliteit van behandelingen. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt.

Aanvullende verzekering afsluiten

Niet voor iedereen biedt een basisverzekering voldoende vergoedingen. Als u gebruik wilt kunnen maken van specifieke behandelingen buiten de standaard medische zorg, dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Salland biedt vier verschillende aanvullende verzekeringen. Deze bevatten bijvoorbeeld een bepaald aantal behandelingen bij de fysiotherapeut. Ook zijn er verzekeringen die alternatieve geneeswijzen dekken, zoals acupunctuur. En komt u met enige regelmaat bij de tandarts? Dan kunt u kiezen voor een losse tandartsverzekering van Salland. Als u niet precies weet wat een geschikte verzekering voor u is, dan denken we graag met u mee.

https://www.salland.nl/