Mika spile of anime
Image default
Arts / Animation

Trends voor in de badkamer

 

Bent u van plan uw badkamer binnenkort nieuw leven in te blazen? Lees dan ons nieuwe artikel over de nieuwste trends voor in de badkamer. Niets is namelijk zo fijn als een badkamer die helemaal naar uw zin is en waar u volledig in tot rust komt. Uw loodgieter kan u prima helpen met de installatie van alle sanitaire voorzieningen in uw badkamer!

Materiaal

Keramiek is het materiaal dat momenteel helemaal de trend is. Dit materiaal is te verkrijgen in alle natuurlijke kleuren en printen. Een voorbeeld is de houten look. Hout zou normaliter nooit in de badkamer geplaatst kunnen worden, omdat het gaat rotten. Met keramische tegels kunt u alsnog een houten look te creëren. Daarnaast is het materiaal ook nog eens erg duurzaam. Zo heeft u er geen onderhoud aan en het schoonmaken van uw badkamer is door dit materiaal nog nooit zo makkelijk geweest.

De look

De natuurtint is weer helemaal terug van weggeweest. Door de keramische tegels, is het hebben van een betonlook badkamer ook ineens betaalbaar. Omdat natuursteen over het algemeen zéér duur is, bieden betonlook keramische tegels dé oplossing. De betonlook en de houtlook creëren een rustige sfeer in uw badkamer die u altijd in tijdschriften en op tv ziet, maar nu kan deze look ook in uw huis werkelijkheid worden.

Installatie van sanitair in de badkamer

Heeft u de perfecte combinatie gevonden om uw badkamer de uitstraling te geven waar u altijd van gedroomd hebt? Laat uw loodgieter dan het sanitair voor u installeren. Het installeren van sanitiair kan veel tijd in beslag nemen en daarnaast is het een klus waar kennis voor vereist is. U wilt namelijk niet dat uw bad of douche naar een wasbeurt aan alle kanten lekt.