Mika spile of anime
Image default
Arts / Animation

Laadpaal kopen

Is het tijd voor een laadpaal voor jouw elektrische auto? Je gaat nu echt een laadpaal kopen? Lees dan dit artikel. In dit artikel geven wij jou tips/informatie die je helpt bij het maken van de juiste keuze als je een nieuwe laadpaal gaat kopen. We vertellen je waar je een laadpaal kan plaatsen, wat het verschil is tussen een offline en online laadpaal. Daarnaast vertellen we je waar je een goede aanbieder kan vinden waar je een laadpaal kan kopen. Geinteresseerd? Lees dan gelijk door.

Waar je laadpaal plaatsen?

Een laadpaal kan je op werk laten plaatsen, bij je thuis of op openbare ruimtes. Een voordeel van een laadpaal thuis is dat je jouw elektrische auto ook in de weekenden kunt opladen. Echter, als je een laadpaal op het werk laat plaatsen dan zijn de laadkosten in de meeste gevallen voor de rekening van de werkgever.

Online of offline laadpaal kopen

Wij kunnen je heel veel informatie geven over de verschillen tussen een online en offline laadpaal. Echter, het enige wat je moet weten is dat je bij een online laadpaal inzicht hebt in het energieverbruik. Je ziet precies hoeveel energie het kost voordat je auto is opgeladen (dus ook de kosten voor het opladen). Een online laadpaal is dan ook gekoppeld aan een dashboard waarin je alles kan teruglezen. Een offline laadpaal heeft deze luxe functies niet. Echter is een offline laadpaal vaak wel voordeliger.

 

http://reithpower.nl/laadpaal/