Mika spile of anime
Image default
Arts / Animation

Hoe wordt een 3D animatie gemaakt?

Wilt u graag een 3D animatie laten maken? Bent u benieuwd hoe we bij Blaised een 3D animatie maken? Dat leggen we u kort uit in deze blog.

Het begin – impressies

Allereerst hebben we feiten nodig. Een voorbeeldje van feiten die we kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld afmetingen. Met afmetingen kunnen wij aan de gang om een visualisatie te maken. Zou u bijvoorbeeld graag een 3D animatie laten maken van het exterieur van een woning? Dan hebben wij de buitenmaten nodig van de woning zelf. Op basis hiervan kunnen wij exterieur visualisaties of impressies maken.

Hierbij gaan we te werk met grote secuurheid. We houden rekening met de omgeving, met de natuur in de buurt en bijvoorbeeld het uiterlijk van de buitenkant van de woning.

Zijn de afmetingen nog niet bekend? Neemt u dan vooral contact op, zodat we kunnen kijken of we met andere bestaande gegevens aan de slag kunnen.

Wanneer deze impressies van het exterieur goedgekeurd zijn door u als klant of opdrachtgever, kunnen we aan de slag met de andere wensen. Wilt u bijvoorbeeld graag een overview van de omgeving? Of heeft u liever een rondleiding? Wij maken de animatie geheel naar wens.

Wat het uiteindelijke doel is? Wanneer opdrachtgevers bij ons een 3D animatie laten maken, laten we ze graag versteld staan van het resultaat. De beelden zullen zijn alsof er iemand met een camera in de omgeving gelopen heeft.

Daarna gaan we kijken naar de andere mogelijkheden. Wilt u graag een animatie die de situatie overdag weerspiegeld? Of dacht u eerder aan een avondbeeld? Beiden kan uiteraard ook. Verder kijken we of het goed is om achtergrondgeluiden of muziek toe te voegen. U ziet het al, een 3D animatie maken, opent allerlei deuren.

Uiteraard is alles mogelijk. Graag denken we met u mee. Wat hebben uw potentiele klanten nodig? Verschillende beelden in verschillende settings? Of is een van de opties voldoende?

We zien er naar uit om u en uw klanten versteld te laten staan van de prachtige 3D animaties die wij kunnen realiseren.

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt er voor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl/diensten/animaties.html