Mika spile of anime
Image default
Arts / Animation

Betrouwbaar een website laten maken

Een website laten maken is niet iets wat u zomaar doet, het is iets waar je graag zeker van weet dat het op de juiste manier in elkaar wordt gezet en ook nog eens op de manier zoals jij die voor ogen hebt. Hier bij Sitetogo.nl worden de sites in elkaar gezet door marketeers, ze weten dus hoe ze uw site het beste voor de dag kunnen laten komen. Daarbij heeft dit bedrijf al ruim 15 jaar aan ervaring opgedaan. De websites worden in elkaar gezet in het bekende programma WordPress, u gemaakte website kunt u dus zelf ook heel gemakkelijk aanpassen. De klanten van Sitetogo.nl zijn over het algemeen enorm tevreden, de klantenscore is dan ook een ruime 9.

Waarom een website laten maken bij Sitetogo.nl?

Wat het verschil bij Sitetogo.nl is, wat betreft een website laten maken, is dat de websites hier worden gemaakt door marketeers. Veel andere website makers kennen heel veel snufjes die er voor zorgen dat uw website heel uitgebreid en geavanceerd wordt, maar niet per se effectief. En dat is nou juist waar het eigenlijk om gaat, marketeers weten dat nou juist wel. 

Een website laten maken kan bij dit bedrijf op verschillende manieren, zo weet u zeker dat u uw perfect website krijgt. Zoals als eerder aangegeven worden de websites in WordPress gemaakt, u heeft dan de keuze om de website compleet door hun te laten ontwikkelen, een eigen ontwikkelde template gebruiken als basis voor de nieuwe website of een andere gekocht template gebruiken.

Meer service dan alleen het laten maken van een website

Dit bedrijf biedt meer aan dan alleen het laten maken van een website. Als u of uw bedrijf al gebruik maakt van een eigen website, maar deze niet loopt zoals u had gehoopt of verwacht, kunnen ze helpen deze te verbeteren. Hiervoor kun je eerst een gratis (!) scan laten doen, uit de resultaten kunnen dan conclusies worden getrokken en kun je beslissen waar je hulp nodig hebt/wilt. Remarketing is een veelgebruikte strategie, remarketing houdt in dat je bij elke bezoeker van uw website een cookie plaatst. Door middel van zo’n cookie kun je die klant op het internet in de gaten houden, en op basis van die informatie zorgen dat ze de volgende keer niet wegklikken van uw site.