Animatie maken door animatie bedrijf Donker Media

Donker Media animatie bedrijf

Wij van Donker Media hebben in de loop der jaren een schat aan ervaring opgebouwd met animatie laten maken. Ook voor jouw bedrijf kan een animatie enorm veel opleveren. Mits je animatie video goed is opgebouwd. Welke ingrediënten bevat een goede (uitleg-)animatie?

Animatie laten maken in Eindhoven

Het begint met een helder verhaal. Wat wil je de kijker precies vertellen? Hou het simpel en richt je in je animatie of explanimation op één of twee kernpunten. Dat klinkt makkelijk, maar vaak blijkt dat iets voor de opdrachtgever enorm logisch is, maar voor een buitenstaander onbegrijpelijk. Door een animatie laten maken door de professionals van Donker Media kunnen we je helpen je verhaal ook voor de leek toegankelijk te maken.

Animatiebedrijf in partnerschap

Een goede animatie laten maken vereist een hechte samenwerking tussen de opdrachtgever en de animator. Jij weet tenslotte als geen ander waar je bedrijf voor staat en wat je jouw doelgroep wilt vertellen. En wij weten als geen ander hoe je een mooie animatie produceert.

Illustraties en animatie maken

Het oog wil ook wat, daarin ligt de kracht van een animatie video. Het ontwerp van je video is dan ook van essentieel belang. Een goed ontworpen animatie is helder en rustig. Natuurlijk zorg je ervoor dat je animatie perfect past bij je huisstijl. De gedreven en gepassioneerde professionals van Donker Media hebben oog voor detail: Soms discussiëren we uren over de vraag of we nu wél of geen boom op de achtergrond plaatsen.

Bijpassende infographic

In een animatie maken vertel je heel kort, in minder dan 75 seconden, de essentie van je verhaal. Dit moet je doelgroep triggeren om meer over je te weten te komen. Dan kan een bijpassende infographic van grote waarde zijn. Een infographic is een soort poster waarop je meer details kwijt kan. Hiermee kun je je klant iets meer diepgang bieden. Ook een mooie infographic maken de vormgevers van Donker Media met alle liefde voor je.

Donker Media, de animatie studio uit Eindhoven

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Donker Media uit Eindhoven. Stuur ons een mail of bel ons.